Chop Suey blev mycket uppskattat av våra gäster, och vi har ju barn som bott i Kina och tyckte denna var jättebra. Suger åt mig och blir jätte glad!
Annars e de fredag och har ett tjat om o gå ut på krogen, men e la så där trött o go som gör att man varken vet ut eller in? Får la ta på mig stassen o svira ut på "farliga" avenyn. Gamle Port small ju i morse och kom att tänka på första gången jag besökte denna då guldkrog. Måste varit 82 nånting när jag var på besök i Göteborg på restaurangmässa och vi käkade affärslunch. Kom ihåg att vi åt fasan och den var som vi tyckte då skitbra! Kommer även ihåg en del andra besök, men inte på senaste tiden då denna pärla blev nåt konstigt ungdomshak med rättigheter som kom och gick fram och tillbaka.
Ja tiderna förändras och det ser man ju även på trender inom mat och vin. En gång i tiden var det ju t.exPiesporter Falkenberg man drack till bra fiskrätter. Vilket jäkla helgerån att servera nåt halvtorr smörja till bra mat och stå för det. Inte kul! 70-talet vinmässigt var för det mesta en ren katastrof och burkarna virvlade runt i köken. Tack Leif och Christer och farbror Viktor som införde en ny dimension inom gastronomin i Sverige.
Även Primör i Malmö med min gamla chefer Ervin Lauterbach och Hans Trädgård var goda entreprenörer inom mat och även dryck på den tiden.
Jaja snart in i duchen o på med sväng-skorna och ut i natten med som jag hoppas trevliga människor. Finns ju otrevliga också!
Avalon e haket som kvällens begivenheter börjar och så får vi se vad kvällen ger i form av förtäring och hopplöst skitsnack., men det kan faktiskt va kul också. (efter nåra pilsner!)
Känner att jag spårat ur lite, men det är la vinets fel. (var med i IOGT scouterna i min ungdom och de sa alltid så). Blev inte långvarig där, men det är en annan historia.
Ok gott folk njut på och lita på instinkten när det gäller mat, dryck och kärlek! Kan bli ont lite överallt annars faktiskt!
Kram och njut på!
Hans
Styrdans, vem fan dansar det på Glow?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar