tisdag 28 februari 2012

Tuff dag då vi blev en personal kort. Vi serverade en macaroni pudding a´la cross-over-kitchen. Den innehöll förutom macaroner också choritzo, fetaost och lök. God äggstanning på och bakad i ugn. Serverades med en kryddig salsa. Som andra rätt serverades en het kycklinggryta och som soppa en krämig brysselkål-soppa. Vi serverar alltid tre olika tillbehör på egen station av potatis ris, pasta mm. Vi serverade t.ex polenta förra veckan och endast fantasin säger stopp för vad som serveras! Tur att vi tre som jobbade la in ett extra kol och så fick vi lite hjälp i disken under lunchen.
 Marcus i farten med kryddning!

Vi som jobbar här är Else-Marie. (kallas för Elsa) Anita som även tar hand om barnen till frukost. Marcus vår
(minsting 30 nånting!) och jag Hans. 
Mycket tjöt på ett oftast gott sätt har vi och inte kanske alltid så rumsrent heller. 
Vi använder oss av de tre viktiga delar som en restaurang bör innehålla till lika delar. GOD MAT SOM SERVERAS MED POSITIVISM I EN TREVLIG OCH BRA MILJÖ. Sedan tycker vi att det är viktigt med ekologiskt, närproducerat och ett aktivt miljötänk givetvis.
Nä nu blir det att intressera sig lite för hockey. 

Kram till alla som förstår vad njutning av god mat innebär!

Hans


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar